Koşullar ve Online Başvuru

BAŞVURU KOŞULLARI

Katılımcıların seçimi aşağıdaki kriterlere uygun olarak yapılacaktır:

Katılımcıların, fen ve mühendislik bilimleri ya da sağlık bilimleri alanında lisans eğitimlerini tamamlamış olmaları ve bu alanda en az yüksek lisans yapıyor olmaları (tıp fakültesi ve eğitim araştırma hastaneleri için tıpta uzmanlık öğrencisi olmaları) ve bu durumu beyan eden belgelerin başvuru sırasında ibrazı,

Doku mühendisliği ile ilgili bir tez çalışması yapıyor ya da yapacak olmaları,

Farklı eğitim ve araştırma kurumlarından yurt genelini yansıtacak bir katılımcı dağılımı sağlamak da kriterler arasında yer almaktadır.

KATILIMCI KAYITLARI

• Kayıt işlemleri için ‘Başvuru Formu’ doldurularak 29 Mart 2021 tarihine kadar etkinlik web sitesinden online başvuru yapılmalıdır. Kabul edilen başvurular 2 Nisan 2021 tarihinde web sitemizde duyurulacaktır.
  • Etkinlik katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlı olup, tüm katılımcılar teorik ve uygulamalı derslere zoom ile çevrimiçi olarak katılabileceklerdir.

Katılımcıların dikkatine;

Kursa katılım TÜBİTAK tarafından BİDEB-2237-A kapsamında desteklenecektir. Destekten yararlanacak katılımcıların en az lisans derecesine sahip olmaları, 35 yaş altında olmaları ve ARBİS kayıtlarının olması gerekmektedir.

Hücre ve Doku Mühendisliği Araştırma Grubu

tissueengsummer@gmail.com